Waarom pizza bestellen goed voor je is!

door Wanderlust

We weten het allemaal: pizza is doorgaans niet de meest verantwoorde (ofwel gezonde) voedingskeuze. Het bevat immers veel vet en relatief weinig vezels en groenten. Tegenwoordig kan dat echter anders: zélfs met kant-en-klare of bij je thuisbezorgde pizza’s! Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder! 

Bloemkool in de bodem

De oplossing: bloemkoolbodempizza’s! Dit zijn pizza’s met bodems waar bloemkool in verwerkt is. Deze bloemkoolbodempizza’s zijn aan een enorme opmars bezig. Ze liggen inmiddels al een tijdje in de schappen van een aantal supermarkten, maar New York Pizza bezorgt ze nu ook als eerste ook bij je thuis. Nog nooit was het zo eenvoudig én zo lekker om meer groenten binnen te krijgen. 

Méér groenten

En dat is hard nodig. Het is namelijk bijzonder treurig gesteld met de hoeveelheid groenten die we in Nederland eten! Zo blijkt dat maar 15% van de volwassen Nederlanders de dagelijks aanbevolen hoeveelheid groenten binnenkrijgt. Bloemkoolbodems to the rescue! Lekker pizza bestellen in Den Haag dus!

Vertrouwde smaak

Bang dat zo’n ‘gezonde’ bodem ten koste gaat van de smaak? Niet getreurd, deze bodems zijn zo ontwikkeld dat ze precies als de originele smaken. En omdat de smaak zo neutraal is, kun je ‘m bovendien gemakkelijk met allerlei ingrediënten beleggen. De opties zijn eindeloos en een nieuwe smaakcombinaties zo gemaakt.

Lekker voedzaam

Met een bodem die voor 37% uit bloemkool bestaat, krijg je dus gemakkelijk een beetje extra groenten binnen. En dat terwijl de bodem ook nog een stuk minder calorieën, 40% minder suiker, 60% minder zout en 60% méér vezels bevat. Dat zijn gezonde voordelen voor een product dat van zichzelf al zo lekker en makkelijk is. 

Ideaal voor de kleintjes

Veel ouders vinden het lastig om hun kind voldoende groenten te laten eten. Met een bloemkoolbodem wordt dat plots een stuk makkelijker. Er zit immers al een hele hoop groenten in de bodem verwerkt. En als je de pizza belegt met nóg meer groenten, zitten de kinderen binnen no time aan hun aanbevolen dagelijkse hoeveelheid.

Related Posts

Leave a Comment