Almere Kookt

Almere Kookt

door Wanderlust

Na het grote succes van het relatief nieuwe festival Amsterdam Kookt is het deze zomer ook de beurt aan Almere. Tijdens de allereerste editie van Almere Kookt strijkt deze food- en muziekkaravaan neer op de Esplanade en geniet je 3 dagen lang van live muziek, heerlijke hapjes en drankjes en een heleboel gezelligheid!

Tijdens Almere Kookt geniet je van meer dan 40 verschillende foodtrucks en een heleboel entertainment. Qua foodtrucks is het aanbod enorm divers, zo tref je hier foodtrucks als Vietnamama, Viva la Soepie, The Butcher, De Donutfabriek, Dirty Duck, IJsmoment, Piepers & Zo, The Dutch Weedburger en Instock aan. Het diverse muzikale programma wordt verzorgd door artiesten als Diggy Dex, Splendid, Jack and the Weatherman, The Brahms en Mister and Mississippi. Daarnaast zijn er op het terrein diverse kermisattracties aanwezig en is er genoeg te doen voor kinderen.

Almere Kookt vindt plaats van 17 tot en met 19 juni op de Esplanade in Almere. De toegang is geheel gratis. Voor meer informatie over dit nieuwe festival en de muziek- en foodtruckprogrammering kun je een kijkje nemen op de website van Almere Kookt.

Bron foto: https://www.facebook.com/Almere-Kookt-537002419839783/

Related Posts

Leave a Comment