YogaFest

YogaFest

door Wanderlust

2016 lijkt wel hét jaar te worden van de sportfestivals en daar mag een festival gericht op yoga natuurlijk niet bij ontbreken gezien de populariteit van deze sport. Gelukkig kunnen yogaliefhebbers dit weekend hun hart ophalen op YogaFest in Amsterdam: een festival waar alles draait om body, mind en soul.

Tijdens YogaFest kun je natuurlijk volop yogalessen volgen, maar er staat nog zoveel meer op het programma. Zo kun je meditatiesessies bijwonen, workshops volgen, muziekoptredens bijwonen en wellnessbehandelingen krijgen. De yoga- en meditatiesessies tijdens het festival worden gegeven door verschillende vooraanstaande docenten, zoals Anat Geiger, Laruga Glaser en Micheal James Wong. Er zijn verschillende vormen van yoga te volgen zodat er voor iedereen wel wat wils bijzit. Er worden workshops en lezingen gegeven door Stine Jensen, Anneke Sips en Tim Freke en er vinden diverse muzikale optredens plaats. Op de gezellige markt vind je mooie producten en lekkere hapjes en je kunt diverse wellnessbehandelingen krijgen.

YogaFest is voor zowel beginners als gevorderden absoluut de moeite waard en vindt plaats op zaterdag 18 en zondag 19 juni in de Westergasfabriek in Amsterdam. Er zijn tickets verkrijgbaar voor een enkele dag, maar ook voor het gehele weekend, via de website van YogaFest. Hier vind je ook meer informatie over het event en over de programmering.

Bron foto: YogaFest

Related Posts

Leave a Comment