Art Unlimited

door admin

Op zoek naar een lief kaartje voor je partner? Of naar een mooie poster voor je vader of moeder? Of misschien wel een lekker sarcastisch koelkastmagneet voor je vriend(in)? Wij hebben een top adresje voor je!

Gelegen aan de Keizersgracht, ter hoogte van de Leidsestraat, is de winkel Art Unlimited. Een klein winkeltje dat net buiten de winkelstraat ligt en waar je dus eigenlijk zo langs zou lopen (heb ik in ieder geval wel altijd gedaan). Art Unlimited is een kaartenwinkel die diverse soorten kaarten, posters, kalenders en zelfs ook leuke magneten en boekjes verkoopt op de boel thuis mee op te fleuren. Van grappige teksten tot kunstzinnigheid, de winkel biedt genoeg. Ze hebben zelfs allerlei kaarten op thema en kunstenaar gerangschikt, erg bijzonder en handig voor de kenners. Zo vind je hier ouderwetse foto’s van steden, maar ook kaarten waar kunstwerken op afgebeeld staan.

art unlimited plaatje

Wij van Wanderlust zijn echte kaartenverzamelaars en komen hier graag. Mocht je dus een keer in de buurt zijn, is dit een absolute aanrader!

Related Posts

Leave a Comment