Nieuw geopend: Benji’s

door Wanderlust

Alhoewel er ‘vroeger’ vrij weinig te beleven was is de Wibautstraat steeds meer een locatie boordevol leuke hotspots aan het worden. Je vindt hier al The Pool, Restaurant C en The Breakfast Club en onlangs opende er weer zo’n ontzettend leuke nieuwe hotspot de deuren: Benji’s.

Benji’s opende officieel in november de deuren en werd al direct benoemd tot één van dé nieuwe hotspots in Amsterdam. Niet zo gek natuurlijk want de locatie heeft die heerlijke urban jungle vibe die momenteel immens populair is en waarbij je je even helemaal uit de drukte van de stad waant. Ook het menu is zeker het benoemen waard. Je kunt hier plaatsnemen voor een heerlijk ontbijt op elk moment van de dag. Het all-day breakfast concept is natuurlijk niet nieuw, maar het zeer uitgebreide en gevarieerde menu bij Benji’s is dat zeker wel. Zo geniet je hier van bijvoorbeeld diverse breakfastbowls, maar ook van banana pancakes, toast met geitenkaas, hummus, burrata of mashed avocado en zelfs hapjes als Korean chicken wings en asperges in bacon. Natuurlijk kun je hier ook genieten van een gebakje met een kop koffie of een gezellige borrel.

Je vindt Benji’s aan de Wibautstraat 196 in Amsterdam. Het restaurant is geopend van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag en zondag van 09.00 uur tot 20.00 uur. Voor meer informatie neem je een kijkje op de Facebookpagina van Benji’s.

Bron foto: https://www.facebook.com/benjisamsterdam/

Related Posts

Leave a Comment