De winter komt eraan, bereid je goed voor

door Wanderlust

De koude dagen komen er ongemerkt snel toch weer aan. De korte broek, slippers, shirts en zomerjurkjes kunnen weer worden opgeborgen en de winterjas moet weer tevoorschijn worden gehaald. Geen terrasje meer maar binnen in het café genieten van je drankje bij een haardvuur. De dagen worden korter en het is al vroeg donker. Je merkt dat de winter eraan komt.

Tijd voor nieuwe, verwarmde handschoenen?

De huidige handschoenen die je nu draagt zien er misschien wel leuk uit maar houden ze je echt warm? Het antwoord op die vraag is waarschijnlijk nee. Als je echt goede handschoenen zoekt die perfect te gebruiken is tijdens wintersport, een fietstocht of tijdens het werk, handschoenen die wind en waterdicht is en ook nog eens verwarmen. Als je dit allemaal in handschoenen zoekt zit je helemaal goed bij de nieuwste verwarmde handschoenen die BERTSCHAT® heeft gelanceerd, met Dual Heating. 

Verwarmde wanten, een goede keuze

Als de verwarmde onderhandschoen en de gewone verwarmde handschoenen van BERTSCHAT niet warm genoeg worden is er nog de mogelijkheid van de verwarmde wanten. Je hebt iets minder bewegingsvrijheid omdat al je vingers (op de duim na) in een vak zitten. Het feit dat de vingers bij elkaar zitten en er geen extra ruimte zit tussen de vingers zorgt er voor dat de warmte langer blijft hangen en beter geïsoleerd is. Daarnaast worden alle drie de producten ook aangeboden met Dual Heating, waardoor u altijd bent voorzien van warme handen.

Wind en waterdichte verwarmde handschoenen

De verwarmde handschoenen en verwarmde wanten hebben een wind en waterdicht oppervlak. Hierdoor zijn ze ideaal geschikt voor diverse buitensport activiteiten. Als je gaat fietsen of wandelen zijn ze uiteraard goed te gebruiken maar ook voor de wat actievere sporten als skiën en snowboarden zijn de verwarmde handschoenen perfect geschikt. Tijdens een hele dag wintersporten is het wel aan te raden om een extra accupack mee te nemen. Op deze manier heb je twee keer zoveel stroom zodat je, zeker op de laagste stand, de hele dag met warme handen kan wintersporten.

Multi inzetbare accu’s

De accu’s die bij de producten worden geleverd zijn multi inzetbaar. Zo passen de accu’s ook op de verwarmde sokken van BERTSCHAT®. Waardoor je de accu’s kan uitwisselen. De accu’s zijn eenvoudig op te laden via het normale netwerk of via USB. Hierdoor kunt u onderweg, middels een powerbank, de accu’s opladen. 

Related Posts

Leave a Comment