FlowerHat

door Wanderlust

Onlangs maakten wij kennis met FlowerHat, een webshop waar je niet alleen papierwaren en keukenwaren vindt, maar waar je ook ontzettend leuke en lekkere snailmailbaksels kunt bestellen, zowel voor jezelf als voor anderen.

FlowerHat is de webshop van Jeannet Amende die hier helemaal haar creatieve ei in kwijt kan. FlowerHat is tevens de naam van haar ontwerpbureau en in haar webshop vind je haar eigen producten en ontwerpen, zowel van textiel als papier, met vrolijke en kleurrijke designs. Daarnaast verkoopt ze in haar webshop haar heerlijke snailmailbaksels die wij mochten proberen!

FlowerHat

Jeannet heeft zich voor haar snailmailbaksels helemaal toegelegd op brownies en blondies. Je kunt in haar webshop kiezen uit vier verschillende baksels, namelijk brownie traditional chocolate, blondie lovely lavender, blondie roasted pecan en brownie sweet salted caramel. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor een proeverij van brownies en blondies waarin deze verschillende smaken allemaal aan bod komen. Wij mochten genieten van de proeverij en maakten zo kennis met alle baksels. Vooral de brownie viel hier goed in de smaak met de rijke chocoladesmaak en de fudgestructuur.

FlowerHat

De baksels krijg je na bestelling thuisgestuurd met de brievenbuspost in een handige doos die wel tegen een stootje kan gelukkig. De brownies zijn individueel ingepakt in een leuke verpakking en daarbij ontvang je gelijk een briefje met handige informatie over de baksels. Zo weet je precies wanneer jouw brownies en blondies zijn verzonden, hoe je deze het beste kunt bewaren en tot wanneer deze houdbaar zijn. Daarnaast staat er handige informatie op over de ingrediënten van de verschillende brownies en blondies. Jeannet maakt haar baksels met veel liefde en zorg van voornamelijk biologische of bio-dynamische ingrediënten.

FlowerHat

Wij vonden het heel erg leuk om zo’n fijn pakketje via de post te ontvangen en hebben het ons goed laten smaken. Wil je meer weten over FlowerHat, een kijkje nemen in de webshop of zelf een heerlijke doos met snailmailbaksels bestellen? Bezoek dan de website van FlowerHat.

banner

Related Posts

Leave a Comment