NeighbourFood Guide

door admin

Naast dat we jullie op Wanderlust op de hoogte houden van de leukste hotspots en foodtrends delen we natuurlijk ook de leukste events met jullie. Eén van onze persoonlijke favorieten is de NeighbourFood Market, een gezellige foodmarkt die elke derde zondag van de maand plaatsvindt in Amsterdam. Alhoewel we graag een bezoek brengen aan deze markt komt het er niet altijd van, maar daar hebben de bedenkers van de NeighbourFood Market nu een oplossing voor: de NeighbourFood Guide. In deze ontzettend handige online gids staat een overzicht van veel fijne aanbieders en producenten waar de markt mee samenwerkt. Niet alleen vind je een heleboel handige informatie over hun bedrijf en hun producten, maar je ziet ook in één oogopslag waar je de aanbieders of verkooppunten van de producten bij jou in de buurt kunt vinden!

Met de NeighbourFood Guide wordt de kleinere producenten en de aanbieders in Nederland een fantastisch platform geboden om hun producten aan te bieden en een groter publiek kennis te laten maken met hun producten. Natuurlijk vind je in deze gids een hoop producenten en aanbieders die ook regelmatig op de NeighbourFood Market te vinden zijn, zoals Sharp Sharp, Enak Sekali en De Vrouw met de Baard, maar het aanbod is nog veel uitgebreider. Zo zijn bijvoorbeeld de versproducten van Willem & Drees opgenomen in de lijst, maar ook Zeemansboter met hun heerlijke Rotterdamse pindakaas, Kromkommer met hun gekke groentesoepen, Jack Fudge met maar liefst 28 verschillende soorten fudge en Bugzz met hun eetbare insecten. Niet alleen weet je voortaan precies waar je moet zijn voor jouw favoriete hapjes en drankjes, je maakt ook uitgebreid kennis met de gezichten achter de ondernemingen.

Sharp Sharp Food

De NeighbourFood Guide is sinds deze maand online en alhoewel je nu al een mooi overzicht van aanbieders vindt in de online gids blijft deze natuurlijk telkens in ontwikkeling. Neem zeker zelf eens een kijkje op de NeighbourFood Guide, vergaap je aan al dat lekkers en laat je inspireren.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/gforgranola
Bron foto 2: https://www.facebook.com/sharpsharpfood

Related Posts

Leave a Comment