De Culinaire Verleiding

door admin

Van 26 tot en met 28 februari vindt in Groningen De Culinaire Verleiding plaats, een ontzettend gezellig foodfestival waar je niet alleen geniet van heerlijke hapjes en drankjes, maar waar je ook nog eens kunt shoppen, proeven en workshops kunt volgen. Een echte must visit voor foodies dus!

Deze wintereditie van De Culinaire Verleiding is alweer de tweede keer dat het festival plaatsvindt. De eerste editie vond afgelopen zomer plaats op De Grote Markt in Groningen en was een groot succes. Omdat het festival nu plaats vindt in de winter wordt het binnen georganiseerd, maar dat maakt het er zeker niet minder gezellig op. Je geniet hier van de heerlijke hapjes en drankjes van onder andere Tasty Buns, De Burgerwacht, Madame Cocos en Pofferdikkie en op de gezellige foodmarkt shop je voor heerlijke producten bij de aanwezige aanbieders. Ook zijn er gratis workshops waarbij je bijvoorbeeld brood leert bakken van Sarena Salori, afgelopen jaar uitgeroepen tot de Beste Bakker van Nederland, soep gaat maken samen met Johny Drent of thee gaat proeven met Dille en Kamille. Er is voor iedereen wel wat te doen, ook aan de kinderen is gedacht met een leuk programma bestaande uit theater, muziek, knutselen en koken.

De Culinaire Verleiding vindt plaats in combinatie met Klein Berlijn, een gezellige vintagemarkt waar je shopt voor vintage pareltjes bij zowel particulieren als vintagewinkels. Het festival vindt dit maal plaats in de Martiniplaza aan de Leonard Springerlaan 2 in Groningen. Voor meer informatie over het festival, de aanwezige foodtrucks en aanbieders of  de bereikbaarheid kun je een kijkje nemen op de website van De Culinaire Verleiding.

Bron foto 2: https://www.facebook.com/Foodfestival-De-Culinaire-Verleiding-750683935028671/

Related Posts

Leave a Comment