Schatje Patatje

Nieuw geopend: Schatje Patatje

door Wanderlust

Door onze blogcollega Yvonne van Y Fair Productions werden wij gewezen op de opening van Schatje Patatje vorige week, een nieuwe hotspot in Amsterdam. Schatje Patatje opende op 12 februari de deuren zonder dit echt aan de grote klok te hangen. Jammer, want zo hadden we bijna deze leuke nieuwe zaak gemist waar heerlijke frieten worden gebakken van groente.

De opening van Schatje Patatje werd wellicht wat overschaduwd door de opening van nabijgelegen hotspot SNCKBR die ook in die week de deuren opende. Hoewel beide hotspots zich richten op het aanbieden van onze favoriete snacks in een gezonder jasje, heeft Schatje Patatje zich gespecialiseerd in groentefriet, voornamelijk van zoete aardappel. Niet alleen de friet is in een ander jasje gestoken, je eet deze frietjes ook met verrassende sausjes. Zo kun je hier kiezen uit 6 verschillende sauzen, waaronder vegan geroosterde paprika-amandelsaus, bietenhummus en tzatziki. Wij zijn zelf al groot fan van zoete aardappelfrietjes dus we kunnen niet wachten om een bezoek te brengen aan deze nieuwe hotspot en de verschillende frietjes en sauzen te proberen!

Je vindt Schatje Patatje aan de Ferdinand Bolstraat 48 in Amsterdam. De gezonde patatzaak is elke dag van de week geopend van 12.00 tot laat. Kijk voor meer informatie over deze leuke nieuwe zaak ook eens op de Facebookpagina van Schatje Patatje.

Bron foto: https://www.facebook.com/schatjepatatjeamsterdam

Related Posts

Leave a Comment