Foodelicious

door admin

Een tijd geleden alweer waren wij een dagje in Rotterdam om een bezoek te brengen aan de toen nieuw geopende SUE Store, onze favoriete Markthal en de Groene Passage. Vlak naast de Groene Passage ontdekten wij Foodelicious en als echte foodies konden we daar natuurlijk niet voorbij lopen zonder binnen een kijkje te nemen. Deze winkel overtreft de stoutste verwachtingen van elke foodie en mag je dus zeker niet missen tijdens een bezoek aan Rotterdam!

Foodelicious

Foodelicious is sinds 2007 gevestigd aan de Mariniersweg in Rotterdam, vlakbij de Groene Passage en de Markthal. Bij Foodelicious ben je aan het juiste adres voor bijzondere delicatessen, keukenaccessoires en leuke cadeaus. De winkel is ruim opgezet met een enorm assortiment aan food en non-food items en extra veel aandacht voor mooie lokale producten en producten van kleine, ambachtelijke ondernemers uit binnen- en buitenland. Zo verkopen ze hier bijvoorbeeld Rotterdamse port, heerlijke Rotterdamsche Oude kaas (een echte aanrader!), Zeemansboter en Rotterdams bier. Voor het uitgebreide assortiment reizen de eigenaren van de winkel persoonlijk heel Europa af, op zoek naar producten voor hun winkel.

Foodelicious

Het assortiment van Foodelicious is op z’n zachtst gezegd bijzonder te noemen. Met producten als olijfolie, azijn, balsamico, kruiden, tapenades, thee, chocolade, jam, kaas, dranken, kookboeken, keukenaccessoires en cadeau artikelen in de winkel is het assortiment enorm veelzijdig en wordt elke foodie er spontaan hebberig van. Zo verkopen ze hier bijvoorbeeld 26 verschillende soorten olijfolie van de tap, 25 soorten azijn, 90 soorten thee, 20 soorten zout en een uitgebreide collectie aan zelfgemaakte chocola.

Foodelicious

Foodelicious heeft zowel een webshop als een winkel en functioneert ook als groothandel voor diverse winkels en horecagelegenheden. Op deze manier heeft de winkel al een behoorlijk goede reputatie opgebouwd als leverancier van allerlei delicatessen. Alhoewel het assortiment online al ruim is zul je merken dat het aanbod in de winkel nog uitgebreider is en een bijkomend voordeel in de winkel is dat het personeel je altijd goed op weg kunt helpen en je meer kan vertellen over de diverse producten.

Foodelicious

Je vindt Foodelicious aan de Mariniersweg 47 in Rotterdam. De winkel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 18.00 en op zaterdag van 10.00 tot 17.00. Neem ook zeker eens een kijkje op de website van Foodelicious om hun uitgebreide assortiment te bekijken of voor meer informatie over de winkel.

 

Related Posts

Leave a Comment