Kattenveertjes voor kittens

door Oh Fashion

Ben jij de eigenaar van een kitten of ken je iemand met een minihuistijger als nieuw gezinslid? Denk dan eens aan het Kittenpakket van Kattenveertjes. Met deze cadeaubox haal je alle benodigdheden in huis om je kleine huisgenoot te verwelkomen. Van kattensnack tot speeltjes, deze box biedt alles voor een tevreden kitten.

Thuiswerken verhoogt de vraag naar kittens

Het corona-virus heeft ertoe geleid dat er meer kittens worden aangeschaft. Hartstikke leuk zo’n kleine spring-in-‘t-veld rond je thuiswerkplek, dat naast gezelligheid ook sociale ondersteuning biedt. Wel is het zo dat een kitten in de beginperiode veel aandacht nodig heeft om haar energie kwijt te kunnen. Plan dan ook regelmatig speelmomenten in, zodat de kleine niet geneigd is in de gordijnen te klimmen of een dansje op je (werk)laptop te doen. Het Kittenpakket van Kattenveertjes helpt je hierbij. De speeltjes uit het pakket stimuleren niet alleen het jachtgedrag en de ontwikkeling van je huistijger, het versterkt ook de band tussen baasje en kitten.

Inhoud kittenpakket

In het Kittenpakket vind je naast een lekkere snack diverse soorten kattenspeeltjes. Een perfecte manier om te ontdekken welk speelgoed jouw minihuistijger het leukste vindt. Door regelmatig iets anders aan te bieden raakt je kitten minder snel verveeld en zijn er telkens nieuwe prikkels. Het kittenpakket is verpakt in een vrolijke doos, zodat je er ook perfect iemand mee kunt verrassen! Als extraatje vind je op de achterzijde van de doos handige informatie, over hoe je ervoor zorgt dat jouw kleine kitten zich thuis voelt en opgroeit tot een gezonde, tevreden huistijger.

Het Kittenpakket (€ 19,99) bevat:
– Het Kattenveertjes Snuffelpakket met springveertjes in drie maten
– Kattenveertjes Bonks
– Een trappelkussentje 
– Drie muisjes met een staart van veertjes
– Een Trixie zalm Junior Snack

Kittens samenspelen

Kittens zitten boordevol energie en moeten nog veel leren. Samen spelen is dan ook een vereiste om jouw kitten op te laten groeien tot een tevreden huiskat. Omdat katten van nature een jachtinstinct hebben is belangrijk om de deze behoefte te bevredigen om een happy kitten te houden. Niet alleen leidt het samen ravotten met de speeltjes uit het Kittenpakket tot stimulatie van de ontwikkeling, ook zal de nieuweling zich sneller thuis voelen én de band tussen baasje en kitten worden versterkt. En wees gerust: twee à drie keer per dag een minuut of (vijf)tien samen spelen is al voldoende om de kleine te laten uitgroeien tot een vrolijke, volwassen kat.

Over Kattenveertjes

Kattenveertjes is hét adres voor katten en hun baasjes. Je vindt hier de allerleukste speeltjes zoals springveertjes, speelhengels of kattenkruid. Het kattenspeelgoed staat garant voor uren speelplezier. Naast speeltjes bestaat het assortiment uit krabpalen, manden, verzorgings- en voedingsproducten. Alles wordt met zorg geproduceerd, grotendeels door het eigen team in Nederland.

Related Posts

Leave a Comment