Tasty Donuts & Coffee

Nieuw geopend: Tasty Donuts & Coffee

door Wanderlust

We hebben goed nieuws voor alle liefhebbers van donuts: vanaf vandaag is Amsterdam namelijk het allereerste Tasty Donuts & Coffee filiaal in Nederland rijker! Bij Tasty Donuts & Coffee vind je een uitgebreid assortiment aan donuts en ben je natuurlijk ook aan het goede adres voor een heerlijk kopje koffie.

Tasty Donuts & Coffee is nieuw in Nederland, maar in Duitsland en Oostenrijk is de keten zeker geen onbekende. In deze winkel vind je meer dan 30 gevulde en ongevulde donuts en natuurlijk een uitgebreide koffiekaart. Wat dacht je bijvoorbeeld van een Cookie & Cream Donut, een Lady Marmelade Donut of een Raspberry Kiss Donut? Zelfs wij, die normaal gesproken echt geen blokje omlopen voor een donut, zijn nu al heel erg benieuwd naar deze nieuwe hotspot en de heerlijke donuts op het menu.

Je vindt Tasty Donuts & Coffee aan de Reguliersbreestraat 19-H in Amsterdam, in het pand van Yogen Früz waar ze een shop-in-shop openen. De zaak is geopend vanaf 4 februari 10.00 en zal 7 dagen per week geopend zijn. Voor meer informatie over de nieuwe zaak kun je zeker eens een kijkje nemen op de Facebookpagina van Tasty Donuts & Coffee, waar ze trouwens ook ontzettend fijne foodfoto’s van hun donuts delen.

Lees ook: Top 11 Bezienswaardigheden in Nederland

Bron foto: https://www.facebook.com/tastydonuts.amsterdam

Related Posts

2 Beantwoorden

Mariska 4 februari 2016 - 6:13 pm

Dat ziet er super lekker uit! Fijne tip!

Reply
Tessa 5 februari 2016 - 9:03 am

Heerlijk he? Wij kunnen ook niet wachten tot we er even langs kunnen gaan.

Reply

Leave a Comment