kooiaap

Transporteren, maar dan gemakkelijker

door admin

Rijden, stoppen, laden en lossen. Het is een routineklus voor de chauffeur, die echter helemaal niet zoveel tijd in beslag hoeft te nemen als je zou denken. Althans, niet zolang je beschikt over betrouwbare apparatuur!

Ga er maar aan staan, een hele vrachtwagen in een zo kort mogelijk tijdsbestek in- of uitruimen. En inderdaad, zolang je genoeg mensen bij je hebt die je daarbij een handje helpen, hoeft het niet zo’n probleem te zijn. Maar zodra je aan een strak schema bent gebonden, wordt er op al die harde werkers een enorme druk gelegd! En jij wilt ook niet doodmoe en met een zere rug weer achter het stuur hoeven te kruipen. Wat nu gedaan?

Vertrouwen op praktische oplossingen natuurlijk! Want grote gewichten hoeven niet door stevige schouders te worden gedragen maar door het gemak dat kooiaap transport heet.

Kooiaap transport

Zelfs overvolle vrachtwagens bieden voldoende ruimte… aan de achterkant! Dit is dan ook de plek waar je je kooiaap bevestigt. Maar wat moet je je daar nou bij voorstellen? Nou, een kooiaap is niks meer of minder dan een compacte heftruck die binnen een minuut na aankomst al gebruiksklaar is om laden en lossen een heel stuk gemakkelijker te maken. Voor je het weet is je truck leeg of juist vol en ben je alweer op weg naar de volgende klant.

De vele mogelijkheden van de kooiaap

Tillen kan ie, die kooiaap. Wel 2500 kilo in één keer! En alsof dat nog niet genoeg is, is deze heftruck uitgerust met uitschuifbare lepels en de mogelijkheid om zijwaarts te rijden. Bovendien maak je gebruik van klappoten bij stilstand en moderne rijwiel aandrijving wanneer het geheel in beweging is om oneffen terrein met gemak aan te kunnen. Laden en lossen ging nog nooit zo snel!

Lees ook: Jouw woonkamer op rolletjes

Related Posts

Leave a Comment