kat

Wollen kattenspeeltjes

door Wanderlust

Katten vinden het heerlijk om te spelen en zijn gek op wol. Maar dat ze hiervoor je favoriete sjaal of trui te grazen nemen is natuurlijk niet de bedoeling. Dat is ook helemaal niet nodig, want met het kattenspeelgoed van Kattenveertjes bezorg je jouw huistijger urenlang speelplezier én kun jij blijven genieten van je eigen spullen!

Stimuleer het natuurlijke instinct

Katten vinden het heerlijk om zich volledig uit te leven. Door je kat speeltjes aan te bieden waarmee hij kan ravotten, voorkom je dat hij zich gaat vervelen en kattenkwaad uithaalt. Door het jachtinstinct van jouw harige huisgenoot te stimuleren, verrijk je zijn poezenleventje. Want het positief prikkelen van de zintuigen en het natuurlijke instinct, zorgt voor een gezonde en tevreden kat.

Kattenspeeltjes van wol

Voor katten is een bolletje wol niet alleen fijn speelgoed, sommigen vinden het ook fijn om eraan te likken of te zuigen. Het spelen met wol heeft de voorkeur omdat dit materiaal zachter is en daardoor meer op een prooi lijkt. De wollen collectie bestaat uit kattenveertjes, balletjes, muizen en staarten. Laat ze rollen over de grond en springen in de lucht en je kat zal er enthousiast op af gaan. De speelgoedmuizen blijken vaak de favoriete speeltjes. Deze muisjes laten zich niet zomaar vangen. Pak het speeltje vast aan de lange staart en laat de muis door de kamer trippelen. Jouw huistijger zal gek zijn op zijn nieuwe prooi en deze zo snel mogelijk willen vangen. Is je kat moe van al het spelen? Creëer dan een eigen plekje, zodat je kat zich kan terugtrekken in zijn Comfy Cave kattenmand.

Leuk voor het baasje

Als baasje staat het geluk van je kat voorop, maar vind je het ook belangrijk om te kiezen voor gebruiksvriendelijke kattenspeeltjes. Het wollen speelgoed van Kattenveertjes is handgemaakt en op diervriendelijke manier geverfd. De producten zijn van wolvilt en daardoor gemakkelijk te reinigen. Is het speeltje toe aan een wasbeurt, kies dan voor een wolprogramma op je wasmachine of was ze met de hand. Zo kan jouw huistijger nog lang genieten van zijn speeltjes!

Related Posts

Leave a Comment