TringTring

door admin

Natuurlijk zijn we allemaal bekend met bezorgdiensten als Thuisbezorgd.nl en Just Eat, maar er is nu een nieuwe bezorgdienst in Amsterdam actief waar wij heel blij van worden. Maak kennis met TringTring.

TringTring is een nieuwe bezorgdienst in Amsterdam. Pakketjes, boodschappen of maaltijden: deze dienst haalt het voor je op en brengt het naar je huis, en dat allemaal op de fiets. Inderdaad, TringTring probeert met deze nieuwe bezorgdienst de stad een beetje mooier te maken door heel milieuvriendelijk alles op de fiets te vervoeren en winkelen bij lokale ondernemers toegankelijker te maken.

Het bijzondere aan TringTring is niet alleen dat ze alle bezorgingen op de fiets doen, maar ook dat je bij TringTring bestellingen doet bij winkels die vaak via andere bezorgdiensten niet bezorgen. En laten dat nu net de fijnste restaurants en winkels zijn. TringTring bezorgt voor onder andere SLA, Landmarkt, Bilder & de Clercq, InStock, Sir Hummus, Rein, DopHert, Betty Blue en Vegabond. Stuk voor stuk fijne hotspots waar je nu ook vanuit je luie stoel van kunt genieten.

TringTring

TringTring is nu begonnen in Amsterdam, maar start binnenkort ook in andere steden in Nederland. Kijk voor meer informatie over deze ontzettend leuke bezorgdienst en het aanvragen van de app op de website van TringTring.

Related Posts

Leave a Comment