Nieuw geopend: Bar Karakter

door admin

De nieuwe hotspots in Amsterdam schieten als paddenstoelen uit de grond en vooral Amsterdam-West is enorm in opkomst. Onlangs opende hier aan De Clercqstraat de nieuwe hotspot Bar Karakter waar je in een gemoedelijke huiskamersfeer geniet van een heerlijk drankje met een hapje.

Het plan was om de deuren van Bar Karakter eind juli te openen, maar zoals dat wel vaker gebeurt met nieuwe hotspots is deze datum iets verschoven. De initiatiefnemers van Bar Karakter willen met deze nieuwe hotspot een gemoedelijke huiskamer creëren in De Clercqstraat waar iedereen welkom is voor een gezellig drankje en eventueel een hapje. Op de kaart vind je hier diverse cocktails, gin-tonics, wijnen en bieren en alhoewel er bij de drankjes diverse hapjes worden geserveerd (waarom dat niet de standaard is bij elke bar vinden wij een raadsel want het is een fantastisch concept) kun je voor een uitgebreidere maaltijd natuurlijk ook iets heerlijks van de kaart bestellen.

Je vindt Bar Karakter in Amsterdam-West aan de De Clercqstraat 75-hs. De bar is geopend van woensdag tot en met zondag van ‘s middags tot ‘s nachts. Voor meer informatie over deze nieuwe hotspot kun je een bezoek brengen aan de Facebookpagina van Bar Karakter.

Bron foto: https://www.facebook.com/barkarakter/

Related Posts

Leave a Comment