Rrrollend Groningen

door admin

Dit weekend strijkt het rondreizende foodtruckfestival Rrrollend neer in Groningen. Drie dagen lang geniet je op de Ossenmarkt van de lekkerste hapjes en drankjes uit alle windstreken en natuurlijk een heleboel gezelligheid tijdens Rrrollend Groningen.

Tijdens deze editie van Rrrollend verzamelen 24 foodtrucks zich om de lekkerste hapjes en drankjes te serveren. Je kunt hier onder andere de specialiteiten van Wok and Roll, Banh Mi, Baraboer, Tasty Buns, Johnny Doodle, Los Tres Hermanos en Mr. Smooth verwachten. Het foodtruckfestival doet dit jaar maar liefst 20 locaties in Nederland aan, waaronder dus Groningen dit weekend.

Rrrollend Groningen vindt plaats van vrijdag 16 tot en met zondag 18 september op de Ossenmarkt in Groningen. Het festival is vrijdag geopend van 16.00 uur tot 23.00 uur, zaterdag van 12.00 uur tot 23.00 uur en zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur. De toegang is natuurlijk gratis en het festival is dagelijks te bezoeken van ‘s middags tot ‘s avonds laat. Kijk voor meer informatie over dit leuke foodtruckfestival op de Facebookpagina van Rrrollend. Hier vind je niet alleen meer informatie over deze editie, maar ook over de andere steden die het foodtruckfestival dit jaar nog aandoet, zoals Den Haag, Oisterwijk en Rotterdam. Wij houden jullie natuurlijk op de hoogte van al deze verschillende festivals.

Bron foto: https://www.facebook.com/RrrollendLeiden/

Related Posts

Leave a Comment