Bij Babette

door admin

In Haarlem hebben wij heerlijk koffie en thee gedronken bij Bij Babette. De koffie was lekker, het personeel vriendelijk, de winkel mooi en helaas zagen wij bij vertrek pas hoe heerlijk de taartjes in het raam eruit zagen!

Onze eerste stop in Haarlem was bij Bij Babette. Hier hebben wij, na lang na te denken over welke theesoort het nou zou worden, heerlijk genoten van wat koffie en thee. De keuze uit theesoorten was enorm! Er lag een mooi boekje op tafel met alle theesoorten die zij bieden en met benamingen zoals Dragon Phoenix Jasmin Pearls, Prince Charming en Love Potion, is de nieuwsgierigheid natuurlijk enorm!

wanderlust-blog.n/Bij Babette 1

Natuurlijk bieden ze bij Bij Babette ook wat te eten. Naast heerlijke taart en cakejes, staan er ook dingen op het menu zoals The Hangover Brunch, waarbij je kan kiezen uit Babette’s muesli, geroosterde groentes, gerookte zalm of bacon met scrambled eggs en wat hier ook kan: een high tea! Bestaande uit canapes, finger sandwiches, scones met clotted cream en jam, kleine dessert gerechtjes, bonbons, een super leuk aangeklede tafel en natuurlijk heel veel thee! Voor de lunch bieden ze ook genoeg lekkers!

wanderlust-blog.nl/Bij Babette 2

De service was erg goed! Het personeel was erg geduldig en behulpzaam bij het maken van onze keuze. Ook liepen zij vaak langs om maar te zorgen dat iedereen geholpen was. Na een poosje liep er zelfs iemand langs die bonbons uitdeelde. Dat is nog eens leuk!

Bij Babette is 7 dagen per week open en is te vinden op Kruisstraat 31 in Haarlem. Wil je meer details weten? Klik dan hier.

Related Posts

Leave a Comment