Minguz

door admin

Dat Haarlem een leuke stad is, dat wisten wij al. Maar dat er zulke leuke winkeltjes te vinden zijn, was voor ons een hele openbaring. Vandaag dus een stuk over de fashion en lifestyle winkel Minguz! De winkel heeft niet alleen een mooie naam, maar verkoopt ook nog eens hele leuke en mooie dingen!

wanderlust-blog.nl/Minguz 1

Bij onze trip naar Haarlem hebben wij een bezoek gebracht aan de winkel Minguz. Dit is een fashion en lifestyle store waar je onwijs leuke dingen kunt vinden, zoals mode, sieraden, interieur accessoires, boeken en nog meer. Wij keken onze ogen uit, want het ene artikel was nog leuker dan het andere. Wij waren vooral te spreken over de uitstraling van de winkel, geweldig behang, leuke kasten die wij zelf ook wel in huis willen hebben, en zelfs de kledingrekken hadden een chique uitstraling.

Bij Minguz doen ze hun best om de klant steeds weer te verrassen. Je vindt hier een unieke collectie van hebbedingetjes voor jezelf, voor thuis of om cadeau te geven. Spulletjes waar je als klant echt vrolijk van wordt! Hier kiezen zij met zorg voor merken die écht mooie, originele producten maken. Van jonge designers tot gevestigde namen. Enkele namen zijn: A Mano Trading, Aeva, Five Unites, Ivylee, Jewel Rocks, Kusmi Tea, Lennebelle, No Man Tai, Sessun en Woo.

Minguz

Minguz is een absolute aanrader! Of je nou op zoek bent naar een leuke outfit of een cadeautje voor je beste vriendin, hier slaag je geheid! De winkel is te vinden in Haarlem op de Kleine Houtstraat 13 en is van dinsdag t/m zaterdag geopend en ook elke eerste zondag van de maand. Voor de Facebookpagina klik je hier.

Related Posts

Leave a Comment