De Laatste Kruimel

door admin

Wij hebben De Laatste Kruimel al eens genoemd in een post over onze 5 leukste koffiezaakjes in Amsterdam en daar is het er zeker een van. In het altijd drukke Amsterdam is het soms moeilijk om een fijne rustige zaak te vinden, maar bij De Laatste Kruimel kun je heerlijk zitten en genieten van de rustigere sfeer en gezelligheid.

De Laatste Kruimel is voor ons een go to place wanneer we zin hebben in koffie en iets zoets. Ze hebben hier namelijk de meest lekkere verse taarten! Al het eten wordt voor je neus klaar gemaakt en deze cirkel van het maken, verkopen en opeten vindt allemaal plaats in één kleine ruimte. Lekker knus en gezellig! Natuurlijk verkopen ze bij De Laatste Kruimel wel meer dan de overheerlijke zoetigheden, namelijk allerlei uitgebreide sandwiches, traditionele quiches en natuurlijk allerlei soorten heerlijke drankjes.
wanderlust-blog.nl/de laatste kruimel
De Laatste Kruimel heeft een geweldig interieur. Het is een studentikoze tent in een wat alternatievere stijl, compleet met schilderwerk aan de muren en vintage tafeltjes en stoelen. Er is niet erg veel plek om te zitten en het is er vaak behoorlijk druk (wat natuurlijk logisch is), maar als je eenmaal zit is het moeilijk om weer weg te gaan. Niet alleen omdat je graag wilt uitbuiken na al dat lekkers, maar vooral omdat je volledig tot rust komt door de sfeervolle muziek, het vrolijke personeel en de geweldige zitplekjes.
wanderlust-blog.nl/de laatste kruimel
De Laatste Kruimel is gelokaliseerd in de Langebrugsteeg 4 in het centrum van Amsterdam. Een absolute aanrader bij een dagje winkelen bijvoorbeeld! De zaak is dagelijks geopend van 8:00 tot 20:00. Voor meer informatie klik je hier.

Related Posts

Leave a Comment