Festival der Zoete Verleidingen

door admin

Van donderdag 4 augustus tot en met zaterdag 6 augustus kunnen alle zoetekauwen hun hart ophalen bij het Festival der Zoete Verleidingen. Alles op dit festival draait om zoet. Je bezoekt hier meer dan 80 stands waar je je kunt vergapen aan de heerlijkste taarten en delicatessen, maar ook voor bakbenodigdheden, serviezen of ingrediënten ben je hier aan het juiste adres.

Festival der Zoete Verleidingen

Naast deze markt kun je bij dit festival ook deelnemen aan diverse activiteiten. Zo kun je deelnemen aan diverse workshops waar je leert scones te bakken, koffie leert maken als een echte barista of brownies kunt versieren. Daarnaast vinden er bakdemonstraties plaats van diverse koks en patissiers, waaronder Rutger van den Broek en Sarena Solari.

Festival der Zoete Verleidingen

Het Festival der Zoete Verleidingen vindt plaats van donderdag 4 tot en met zaterdag 6 augustus aan de Bommertsweg 2 in Sleen in Drenthe. Een dagkaart kost €7,50 en een meerdagenkaart €10,50 en dat is inclusief een kop koffie of thee. Kinderen van 4 tot en met 12 jaar kunnen voor €3,50 naar binnen en ontvangen dan ook een gratis ijsje. Het parkeren bij het festival is gratis. Voor meer informatie over dit heerlijke festival of het bestellen van kaarten kun je een kijkje nemen op de website van het Festival der Zoete Verleidingen.

Bron foto 1: https://www.facebook.com/FestivalZoet/
Bron foto 2: https://www.facebook.com/FestivalZoet/

Bron foto 3: https://www.facebook.com/FestivalZoet/

Related Posts

Leave a Comment