Raw Materials

door admin

Bij Raw Materials in Amsterdam vind je de meest bijzondere meubels, accessoires en decoraties voor in huis. Een unieke collectie vol met spullen die oud, gebruikt en gerecycled zijn en er gewoon super mooi en authentiek uitzien.

Bij het bezoek aan deze winkel werd ik bij binnenkomst al super enthousiast. Ik wilde alles hebben! Ik zag leuke potten en vazen, maar ook leuke stoelen en van die prachtige grote vintage kasten. De sfeer in de winkel is super en alle artikelen komen echt tot hun recht door de prachtige display. De winkel is ook veel groter dan je zou verwachten, de voorkant bestaat uit 3 grote ramen (waar je dus al heerlijk naar binnen kunt spieken voor leuke spullen), maar de winkel loopt ook nog eens een heel stuk door naar achteren. Je komt er displays tegen van bureaus met leuke spullen erop, bakken vol met decoraties en ook zithoeken waar je gewoon doorheen kunt lopen en alles goed kunt bekijken.

wanderlust-blog.nl/Raw Materials Collage

De artikelen hebben ook enigzins een industriële uitstraling en is dus heel wat anders dan je typische ikea kastje. Achter elk meubelstuk zit een verhaal en dat is erg mooi. Ben je dus op zoek naar dit soort prachtige meubels of misschien iets kleiners voor in huis? Dan is Raw Materials een absolute aanrader!

wanderlust-blog.nl/Raw Materials 1

Raw Materials is te vinden aan de Rozengracht 231 in Amsterdam en is 7 dagen per week open! Voor meer info klik je hier voor de website en hier voor de facebookpagina.

Related Posts

Leave a Comment