Smaakmakers Festival

door admin

Dit weekend vindt in Drenthe het Smaakmakers Festival plaats: een gezellig event waarbij De Wijk voor de gelegenheid wordt omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant waar je geniet van hapjes en drankjes uit alle windstreken. Een smakelijke afsluiter van het festivalseizoen!

Smaakmakers Festival

Dit jaar vindt het Smaakmakers Festival alweer voor de derde keer plaats en het belooft ook deze editie weer een gezellig event te worden. Op het festival vind je natuurlijk een bonte verzameling mobiele keukens. Je geniet hier van al het lekkers van onder andere Meat at the Bar, PP’s Mangerie, De Frietfiets, Smoothie Batidos, Opgerold, De Wokwagon, Charlie’s Paellatruck en La Sopa. Naast al dit lekkers zijn er natuurlijk ook nog diverse activiteiten voor jong en oud. Zo kunnen kinderen zich vermaken in het kinderkookcafé van Appeltje Eitje, het kindercircus of het kindertheater. Volwassenen kunnen deelnemen aan een foodwalk in de regio of één van de muzikale optredens bijwonen onder het genot van een hapje en een drankje.

Smaakmakers Festival

Het Smaakmakers Festival vindt plaats op zaterdag 24 en zondag 25 september in het Reestdal in De Wijk in Drenthe. De entree is gratis. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website van het Smaakmakers Festival.

Bron foto’s: https://www.facebook.com/smaakmakersfestival/

Related Posts

Leave a Comment