Kiloshop

door admin

Een van onze favoriete vintagewinkels is de Kiloshop in Amsterdam. De titel verklapt het al, je shopt hier de mooiste vintage voor een kilo prijs. Dit betekent natuurlijk niet dat je ook echt een kilo moet afrekenen, al is dat wel erg verleidelijk in de winkel!

Wat wij vooral fijn vinden aan de Kiloshop is dat ze heel veel spullen hebben. Onwijs veel jasjes, jurkjes, broeken en ook veel tassen en schoenen. Er is niet alleen veel leuks te vinden voor vrouwen, maar ook een hele afdeling voor mannen. Iets wat ook fijn is aan de Kiloshop is de locatie. Het is namelijk gelegen aan het Waterlooplein en hier is 6 dagen in de week ook een markt waar wij erg graag komen. Voor ons dus een hele fijne winkel!

wanderlust-blog.nl/kiloshop-collage

Met prijzen zoals 25,-, 35,- en 45,- per kilo, kun je hier heerlijk te shoppen slaan. Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat jouw item kost voordat je het gaat afrekenen, biedt de winkel weegschalen aan zodat jij jouw artikel zelf kunt wegen. Het aanbod in de winkel varieerd heel erg en dat is fijn, want zo is er voor iedereen wat leuks te vinden. Of je nou van vrouwelijke of stoere kleding houdt, je zult hier geheid slagen!

De Kiloshop is elke dag geopend van 11:00 tot 18:00. De winkel is te vinden in de Jodenbreestraat 158, aan het waterlooplein in Amsterdam. Wil je meer weten? Voor de Facebookpagina klik je hier!

Related Posts

6 Beantwoorden

Jamey 7 juli 2015 - 9:53 am

Wat een leuk winkeltje!! Daar ga ik zeker een keertje langs! Bedankt voor de tip!

Reply
Tessa 7 juli 2015 - 2:56 pm

Graag gedaan en veel plezier als je er gaat shoppen. Er zitten sowieso heel veel leuke winkeltjes daar in de buurt.

Reply
Annemieke 7 juli 2015 - 2:38 pm

WAUW Wat een Wahalla aan mooie spullen!1 Daar moet ik heen
Bedankt voor dit artikel..

Groetjes Annemieke

Reply
Tessa 7 juli 2015 - 2:57 pm

Ja mooi he? Ze hebben supermooie kleding, maar ook heel veel leuke accessoires.

Reply
stephaniesmolders.com 10 juli 2015 - 12:43 pm

Wauw, dat ziet er kei leuk uit. Ik ben een tripje naar Amsterdam aan het plannen (all by myself) & dan is het leuk om zo’n winkeltjes op te zoeken.. Dank je om te delen..

Liefs!

Reply
Tessa 10 juli 2015 - 12:47 pm

Wat leuk dat je een tripje naar Amsterdam aan het plannen bent. We hebben meer dan genoeg leuke suggesties op de website staan dus ik denk dat je je zeker zult vermaken :).

Reply

Leave a Comment